Uniek product

Met deze revolutionaire vinding staat uw kerstboom binnen 3 seconden kaarsrecht en zo vast als een huis. Nooit meer hakken, zagen of schroeven. Door het water reservoir heeft de standaard een uitstekende stabiliteit en blijft de boom langer vers. Door middel van een ‘kinderslot’ wordt voorkomen dat de boom per ongeluk wordt los getrapt.

Dankzij het gepatenteerde 1-kabelsysteem wordt er een gelijke druk van de klauwen op de boomstam gegarandeerd. Of de boom nu een dikke, dunne, schuin afgezaagde of ruwe stam heeft, met 3 simpele trappen op het spanpedaal wordt de boom kinderlijk eenvoudig opgezet. Bovendien is het voetpedaal voorzien van een ‘kinderslot’, opdat het per ongeluk lostrappen van de boom niet mogelijk is.

Doordat de standaard van een inwendig waterreservoir van 3 liter is voorzien, blijft niet alleen de boom langer vers, maar wordt tevens het omvallen nog verder bemoeilijkt door het extra gewicht. De van buiten goed zichtbare waterpeilmeter vertelt in één oogopslag hoeveel water de standaard nog bevat. Overlopen van water krijgt hiermee geen schijn van kans.