Over NjoyXmas

Njoy Xmas is opgezet door vader, Aad Alleblas, en zoon, Joy Alleblas. Sinds enkele jaren importeert zij zeer unieke kerstboomstandaards voor de Nederlandse markt. Sinds kort is Njoy Xmas ook leverancier van bijzondere grondschroeven.

Njoy Xmas begon als leverancier van unieke kerstboomstandaards die vader Aad jaren daarvoor al was tegengekomen op een beurs in Manchester. Eenmaal aangekocht en jaren met plezier in gebruik was Aad was zo overtuigd van dit product dat hij besloot om samen met zoon Joy contact te leggen met de fabrikant. Het agentschap voor de Nederlandse markt was bereikt en vol enthousiasme begonnen zij met het benaderen van de markt. Enkele jaren later werden ook de bijzondere grondschroeven in het assortiment opgenomen.

Njoy Xmas heeft er bewust voor gekozen om niet rechtstreeks particulieren te bedienen, maar benadert de markt via verkooppunten door het hele land. Van kerstbomenverkopers tot tuincentra en van bouwcentra tot benzinepomphouders. Landelijke spreiding is hiervoor uitermate belangrijk. Heeft u interesse in een dealerschap van onze producten, klik dan hier. Wij helpen u graag uw verkoopcijfers te verbeteren met onze producten.

Njoy Xmas kiest voor hoogwaardige producten die uniek en onderscheidend zijn in gebruik. Verder staat het bedrijf voor kwaliteit, service, snelle leveringen en flexibiliteit. Mochten wij u van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op.